Met een review zet je je stad of dorp beter op de (Google)kaart. Dit is heel belangrijk want Google helpt de consument lokale producten en diensten te vinden op de computer of mobiel. Dan is het heel fijn als er recensies of reviews bij staan. Dat is net dat duwtje in de rug wat de consument nodig heeft om naar jouw zaak te komen. En hoe meer reviews hoe beter de vindbaarheid van je winkelcentrum! Zo help je voorkomen dat zoekopdrachten in Google doorverwijzen naar de volgende plaats waar wel hits naar boven komen.

Het is dus super belangrijk om reviews te geven aan bedrijven waar je positieve ervaringen mee hebt. Ook als winkelier mag je gerust een review aan je klanten vragen wanneer je iemand goed geholpen hebt en blij de deur uit ziet gaan. Wil jij je winkelcentrum graag op de (Google) kaart? Dan geef ik je hier de 3 drie stappen waarmee je dit snel en simpel kan uitvoeren.
Stap 1: Google het bedrijf waarvoor je een beoordeling wilt schrijven.
Stap 2: Ga naar recensie.
Stap 3: Vul hier je beoordeling in en voeg eventueel een foto toe.

Ik beleef veel plezier aan de lokale winkels. Ik vind hier alles wat ik nodig heb, en ben van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en gratis parkeren! Waar vind je dat nog? Dat gun ik een ander ook, daarom deel ik mijn leukste ervaringen met een review op Google. Ik help iemand anders verder en ook nog eens om mijn eigen dorp op de kaart te zetten. Kun jij ook wel een review gebruiken? Tip mij dan gerust.
Delen is lief, een recensie schrijven voor een bedrijf ook.