Blogcafé

On- & Offline

Incompany

 

Blogcafé Online

Heb je geen tijd om naar een Blogcafé op locatie te gaan of is de afstand gewoon te ver? Dan is Blogcafé online iets voor jou. In een interactieve online meeting krijg je hetzelfde programma als in de fysieke versie. Ik praat je bij over social media. Je krijgt tips en tools en je werkt aan je nieuwe blog of content. Ook in deze virtuele setting kun je sparren met ondernemers en inspiratie opdoen.

Blogcafé Live

Ben jij zelfstandig professional en kun jij wel een extra zetje gebruiken op social media gebied? Dan is Blogcafé jouw stok achter de deur. Jij werkt aan nieuwe content, krijgt feedback en tips en tools met als resultaat online vindbaar en zichtbaar. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om te sparren met andere ondernemers.

Blogcafé Incompany

Blogcafé bij jou op de zaak! Laat je maandelijks bijpraten over de laatste ins en outs op social media gebied en werk met jouw team aan de content voor de komende maand. Dat is spijkers met koppen slaan en jouw bedrijf is zichtbaar aanwezig.

maak gebruik van

Blogsupport

laat je

COACHEN

doe de gratis

KICKSTART

Blogcafé is er voor jou

Nergens gaan de ontwikkelingen zo snel als online. Logisch dat je moeite hebt om op de hoogte te blijven van alle mogelijkheden en tools die social media jou biedt. En jij hoeft het allemaal ook niet te volgen want dat doet Blogcafé voor jou. Elke maand is er een nieuwe aflevering van Blogcafé met vers materiaal. Het laatste online nieuws, tips & tools en inspiratie voor nieuwe content.

Pin It on Pinterest

Shares