Disclaimer

Deze uitsluiting resultaatgarantie is van toepassing op de werkzaamheden van Qwik marketing en communicatie en de aan haar gelieerde websites: wikjederoos.nl en blogcafe.frl.

Qwik marketing en communicatie geeft op haar websites, blogs, webinars, trainingen, social mediakanalen, e-boeken en nieuwsbrieven en/of andere content voorbeelden van de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien. Qwik marketing en communicatie garandeert hiermee uitdrukkelijk niet dat u resultaat zult behalen en/of financieel zult profiteren door ideeën, hulpmiddelen, strategieën of aanbevelingen van Qwik marketing en communicatie te gebruiken.

Het niveau van succes en welke resultaten u bereikt is afhankelijk van een aantal factoren waaronder, doch niet uitsluitend uw vaardigheden, kennis, kunde, toewijding, netwerk en financiële situatie. Gezien het feit dat genoemde factoren verschillen per individu biedt Qwik marketing en communicatie geen garantie op succes of inkomen.

De inhoud van websites van derden waarop u terecht komt na het aanklikken van een link op de websites, blogs, webinars, social mediakanalen en/of nieuwsbrieven van Qwik marketing en communicatie is niet afkomstig van Qwik marketing en communicatie, noch reflecteert deze inhoud de visie van Qwik marketing en communicatie.

Qwik marketing en communicatie garandeert in geen geval financiële groei of positieve persoonlijke resultaten na het toepassen van tips, persoonlijke visies, zakelijke visies en/of werkwijzen die op websites van derden worden aangeprezen.

Qwik marketing en communicatie is nimmer aansprakelijk voor de inhoud van aanbiedingen van derden en/of affiliaties die u kunt aantreffen op websites, blogs, webinars, social mediakanalen en/of nieuwsbrieven van Qwik marketing en communicatie.