MARKETING ENERGIE SESSIE

INSPIRATIE BOOST MET ACTIEPLAN

MARKETING ENERGIE SESSIE

INSPIRATIE BOOST MET ACTIE PLAN!

Heeft je marketing even op een laag pitje gestaan?

Heb je nu weer zin om actief aan je marketing te werken en wil je dit onder professionele begeleiding doen? Een marketing energie sessie brengt jou in één ochtend weer on track!

Voor wie?

 

De Marketing Energie Sessie is bedoeld voor de zelfstandig professional of voor teams die hun marketing willen opfrissen. Opnieuw doelen stellen. Een frisse blik en met nieuwe ideeën aan de slag!

Wat krijg je?

 

✔️  De QWIK Marketing Scan vragenlijst.

✔️  Online inspiratie sessie van twee en een half uur.

✔️  Actieplan om mee aan de slag te gaan.

✔️  Online vragen half uur.

 

Marketing Energie Sessie

Stond jouw marketing een tijdje op een laag pitje en zoek je inspiratie om er weer fris tegen aan te gaan? Een Marketing Energie Sessie met actieplan helpt jou weer on-track.

Voor het schrijven van mijn bedrijfs- en communicatieplan heb ik de hulp van Wikje ingeschakeld. Wikje is een vriendelijke en laagdrempelige ondernemerscoach. Ze maakt ingewikkelde zaken duidelijk en geeft daarbij tools waarmee je zelf verder aan de slag kan. Ze weet goed de vinger op de zere plek te leggen en communiceert altijd op heel positieve wijze. Wikje heeft me geïnspireerd en geprikkeld om in beweging te komen. Hierdoor heb ik mijn gewoonten om kunnen buigen naar DOEN! Dankjewel hiervoor Wikje!
Lilian Adema

Eigenaar, Studio Lima - grafisch vormgever

Wikje is een betrouwbare rots in de branding voor Friese vrouwelijke ondernemers die nu echt zichtbaar willen worden. Ze houdt zich aan haar woord, en is altijd opgewekt en geïnteresseerd. Ze is een nuchtere professional die echt om haar klanten geeft, daardoor vaak te veel levert omdat ze echt begaan is met jouw resultaat.
Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Business Coach - Bestseller auteur

Kan jouw marketing wel wat peper gebruiken?

Spice it up met een Marketing Energie Gesprek!

Nu tijdelijk voor € 97,- (60 minuten)