IK BEN ER VOOR JOU!

IK BEN ER VOOR JOU!

Ik ben Wikje de Roos jouw zakelijke mentor voor Business and Pleasure. Met meer dan 25 jaar marketing en communicatie ervaring ben ik expert in mijn vakgebied en strategisch partner voor ondernemers, waaronder veel Friese zakenvrouwen.

Ik hoor zulke mooie ondernemersverhalen van Friese zakenvrouwen die je bijna nergens terug vindt. Daarom geef ik ze het podium in mijn Friese podcast FRYSKE FAMMEN YN SAKEN. Beluister ze hier.

Ik praat graag met ondernemers over wat hen bezighoudt. Mijn kennis en ervaring deel ik graag zodat zij weer kunnen werken aan hun bedrijf in plaats van er in.

Mijn marketinghulp is praktisch en doelgericht, ik help graag bevlogen ondernemers met hun (blinde) marketing vlek.

Het QWIK Resultaatgerichte Marketing Traject biedt daar alle ondersteuning bij. 

Ik bied jou de tools om jezelf én je bedrijf zowel on- en offline zichtbaar te maken en ik geef advies hoe jij jezelf schaalbaar kunt maken door jouw aanbod online meer en meer uit te bouwen.’

Kan jouw bedrijf wel wat marketing energie gebruiken? Wacht dan niet langer en plan een  kennismaking met mij!

Voor het schrijven van mijn bedrijfs- en communicatieplan heb ik de hulp van Wikje ingeschakeld. Wikje is een vriendelijke en laagdrempelige ondernemerscoach. Ze maakt ingewikkelde zaken duidelijk en geeft daarbij tools waarmee je zelf verder aan de slag kan. Ze weet goed de vinger op de zere plek te leggen en communiceert altijd op heel positieve wijze. Wikje heeft me geïnspireerd en geprikkeld om in beweging te komen. Hierdoor heb ik mijn gewoonten om kunnen buigen naar DOEN! Dankjewel hiervoor Wikje!
Lilian Adema

Eigenaar, Studio Lima - grafisch vormgever

Wikje is een betrouwbare rots in de branding voor Friese vrouwelijke ondernemers die nu echt zichtbaar willen worden. Ze houdt zich aan haar woord, en is altijd opgewekt en geïnteresseerd. Ze is een nuchtere professional die echt om haar klanten geeft, daardoor vaak te veel levert omdat ze echt begaan is met jouw resultaat.
Jeanet Bathoorn

Eigenaar, Business Coach - Bestseller auteur

Laat je inspireren door

Fryske Fammen yn Saken:

LUISTER naar de podcast óf BESTEL het magazine

fryske-fammen-yn-saken-magazine

Fryske Fammen yn Saken hét Magazine voor en door Friese Zakenvrouwen.

Bedankt!