Lees deze belangrijke redenen

Jij hebt je handen vol aan lopende opdrachten en zit niet echt te wachten op extra bezigheden als bloggen en vloggen. Waarom tijd steken in online zichtbaarheid als je toch meer dan genoeg werk hebt? Je klanten weten jou toch wel te vinden. Daar ligt jouw eerste prioriteit, bij het werk dat op tijd klaar moet. Social media, ligt eigenlijk ver buiten je comfort zone. Je begint er liever niet aan.

Maar, ben je dan al niet te laat?

Waarom langer uitstellen niet kan

Doe je nog niks op social media? Dan ben jij een van de weinigen. Je laat een belangrijke gratis promotie tool liggen waarmee je je doelgroep kunt bereiken en informeren over al je activiteiten. Dus beter toch maar snel beginnen?

Waarom jij online zichtbaar wilt zijn: de top 3

  1. Jij werkt aan je know – like – trust factor. In je blog vertel jij vertelt wat je precies doet en voor welke vragen klanten bij jou komen.  Via social media leren mensen jou op een laagdrempelige manier kennen en denken aan je op het moment dat ze je nodig hebben, omdat ze jou zien als de expert in jouw vakgebied.
  2. Jij wilt je onderscheiden ten opzichte van je concurrent. Door regelmatig van je te laten horen en jezelf te laten zien op social media bouw je een band op met je volgers. Hierdoor ontstaat de zo belangrijke gun factor.
  3. Jij bouwt aan je merk en je merkwaarden. Door online zichtbaarheid groeit je naamsbekendheid en de beleving rondom je merk.

 

Bloggen is het middel voor meer zichtbaarheid

Wil jij ook online zichtbaar zijn? Dan is een blog het perfecte middel. In jouw blog schrijf je over alles wat je bezighoudt en waar jij tegen aan loopt in je werk. Zo laat je zien wat jij kunt betekenen voor jouw klanten en welke problemen je oplost. Je wordt gezien als een autoriteit in je vakgebied. Wil jij ook bloggen maar kun je wel een opstapje gebruiken? Download dan hier de gratis kickstart voor je blog, om je op weg te helpen.

 

Update

​stuur mij updates
en tips & tools

Insert Image

Pin It on Pinterest

Shares